Abonnementsartikel

Den største nyhed i Ryobis nye batteridrevne NYE-hækkeklipper er muligheden for at vælge mellem to hastigheder, en feature der normalt er forbeholdt professionelle hækkeklippere. Således kan man vælge mellem høj hastighed (Hi-Speed) eller højt moment (Hi-Torque).

Med Hi-Torque har brugeren nu tre gange større effekt og kan klippe igennem tykke, tætte grene med den største skærekapacitet på markedet for batteridrevne hækkeklippere, mens Hi-Speed er til hurtig klipning af grene og daglig trimning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den kraftige motor på 36 V har samme ydeevne som en benzinmotor takket være 36 V-lithium+-batterierne, der giver mere effekt og længere driftstid. Dertil kommer, at man med batterierne får nul udledning, ingen støj, færre vibrationer og et meget lettere redskab.

Endelig har den NYE 36 V-trimmer et vinkelbart baghåndtag, så du kan trimme ubesværet i alle vinkler, lige som det buede greb foran betyder, at man kan holde trimmeren i enhver position, mens skærmen og hækkeklippertilbehøret fjerner de afklippede grene, så klippeområdet hele tiden er frit.