Abonnementsartikel

Debuten for Danmarks nye maskinmesse, Maskiner under Broen, foregik under blå himmel og sommerlig solskin. De mange maskiner var yderst populære blandt messens deltagere og gæster, og nu viser det sig da også, at næsten alle gæsterne vender tilbage i 2018, når den næste udgave af Maskiner under Broen efter planen bliver afviklet.

Under arrangementet blev der foretaget en brugerundersøgelse, og arrangørerne har fået en række gode råd om detaljer, der kan forbedre messen. Dermed er der mulighed for at give de besøgende en endnu bedre oplevelse næste gang, men når 97 procent af dem, der svarer på undersøgelsen, siger, at de vil komme igen, så tyder det på, at arrangementet har været vellykket, lyder det i en pressemeddelelse fra fra arrangørerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kom for at købe

Generelt er rigtig mange godt tilfredse med deres besøg. De fleste kom med det formål at holde sig orienteret om nyheder og få inspiration, men over halvdelen svarer også, at deres besøg havde til formål at danne grundlag for senere køb.

- Det er naturligvis en meget interessant oplysning for udstillerne, at så stor andel af de besøgende har konkrete købstanker, når de besøger messen, og det bekræfter udstillernes udsagn om, at det var nogle meget relevante og interessante besøgende, som kom på messen, siger formanden for messeudvalget, direktør Niels Kirkegaard, GMR Maskiner A/S.

- Jeg er rigtig glad for, at hele 97 procent siger, at de vil komme igen. Det tyder jo på, at vi har ramt noget rigtigt. Alle er meget tilfredse med beliggenheden tæt på motorvejen, og alt det praktiske fungerede til langt de flestes tilfredshed, så jeg synes, vi kan være rigtigt tilfredse med alt bortset fra besøgstallet. Det er klart, at vi vil sætte ekstra ind med markedsføring næste gang, og vi har allerede sat en arbejdsgruppe til at se på, hvordan vi kan gøre det bedre, siger han.

Fuld opbakning

Niels Kirkegaard fortæller også om en positiv evaluering blandt Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg, hvor alle medlemmer deltog ved messen.

- Der er fuld opbakning til den beslutning, vi allerede havde taget om at holde messen igen i 2018. Det spiller selvfølgelig også ind, at messen har fået et rigtigt godt økonomisk resultat, så vore medlemmer ikke har måttet deltage i dækningen af et evt. underskud. Overskuddet blev nogenlunde som budgetteret, fortæller Niels Kirkegaard.