Abonnementsartikel

Når C. Reinhardt nu sender en hel serie af nye ATV'er på gaden i Danmark, skal det forstås helt bogstaveligt. ATV'erne - også kaldet T3 traktorer - er nemlig på forhånd udstyret med en såkaldt T3-registrering, hvilket i daglig tale betyder, at hvis man er 16 år og har et traktorkørekort, så kan man roligt trille ned til købmanden på den. Det er nu fuldt lovligt.

- Hvis man førhen ville have en ATV'er ud at køre på gaden, så skulle den først bygges om og godkendes. Det kunne let løbe op i 10 - 12.000 kroner, og som privat person skulle man så oveni have en godkendelse fra skat, hvilket var næsten umuligt, fortæller produktchef hos C. Reinhardt A/S Jens Stillenmunkes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sælger forrygende

Den nye ATV-serie har indtil nu været til salg i Sverige, hvor de har solgt helt forrygende.

- Vi er Danmarks største ATV-grossist til professionelt brug, men sælger de fleste ud af landet. Det vil vi gøre noget ved nu, hvor det er muligt at sælge T3-Traktorer i Danmark, siger han

Må køre på gaden

Fordelene ved disse T3-Traktorer er som nævnt, at de ikke kræver forhåndsgodkendelse, der er ingen restriktioner i, hvordan man vil bruge sin ATV. Og ikke mindst så er det tilladt alle med gyldigt kørekort til traktor eller bil at køre disse ATV'er på gaden. (fra 16 år!) Endelig er der ingen registreringsafgift.

De nye modeller har alle høj/lav automat gear, firehjulstræk samt træk og spil som standard. Modellerne i serien er TGB Blade 550T3, TGB Blade 550I EPS T3, TGB Blade 550I AR EPS T3 og

TGB Blade 1000I EPS T3.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For modellen Blade 550I EPS T3 er der tale om en vaskeægte nyhed. Som de andre modeller har Blade 550i EPS elektronisk brændstofindsprøjtning, elektronisk servostyring og spil. Den har trækkrog både for og bag, og så kommer den med en en-cylindret firetakts, vandkølet motor på 503 cc.