Abonnementsartikel

Drømmer du om at peppe boligen op med lidt rå New Yorker-stil? Og er du samtidig en smule træt af at se på de gamle halvkedelige gulve? Ja, så er vejen fra idé til handling nu så kort som aldrig før, skriver producenten Skalflex i en pressemeddelelse.

Skalflex lancerer nu et nyt komplet "Flise&Gulv"-sortiment. I sortimentet er en nyhed, der gør det muligt at lægge et nyt stærkt gulv med et råt cement-look direkte oven på det gamle gulv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyheden hedder Skalflex Gulvspartel Fiber og er en fiberforstærket, hurtighærdende og cementbaseret flydespartel til indendørs brug. Spartlen kan påføres alle eksisterende stabile gulvkonstruktioner med beton, træ, klinker eller fliser som overflade. Efter den nødvendige klargøring af underlaget kan flydespartlen hældes direkte ovenpå, og den giver en ny overflade, der er så hård, slidstærk og slagfast, at den kan fremstå som et færdigt gulv med råt cement-look. Overfladen skal dog efterfølgende have et lag "usynlig" gulvforsegler. Alternativt kan den males eller få en anden beklædning.

Også til gulvvarme

Skalflex Gulvspartel Fiber leveres i 20 kilo sække og skal blot blandes med rent vand inden påføringen. Den letflydende blanding udlægges i én arbejdsgang og fordeles med en afstandsspartel, stålbræt eller lignende i lagtykkelser mellem 2 og 50 millimeter.

Hærdetiden er omkring 24 timer ved 20 grader for en belastning, der betegnes som "let trafik". Løsningen kan også anvendes på gulve med gulvvarme, og spartlen kan lægges omkring varmerør.

15 produkter

Skalflex Gulvspatel Fiber er en del af det nye komplette "Flise&Gulv"-sortiment, som Skalflex nu lancerer på det danske marked. "Flise&Gulv" består af hele 15 forskellige produkter og er et komplet sortiment af materialer og midler til klargøring og opretning af vægge og gulve og til montering og fugning af fliser og klinker.