Abonnementsartikel

Uanset fodtøj, destination og prisklasse så er der noget for alle ferieglade danskere, når messen Ferie for Alle igen finder sted i slutningen af februar.

- Igen i år præsenterer vi takket være de over 1.000 udstillere Skandinaviens største udvalg af ferieoplevelser, -inspiration, -udstyr og -destinationer. Vores vigtigste mål er at sende besøgende hjem med deres drømmeferier, masser af inspiration og alt det udstyr, de higer efter. Desuden er messen også en oplevelse i sig selv med masser af tilbud, konkurrencer og underholdning for både store og små, siger projektchef i MCH Anders Ladefoged Mortensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ferie for Alle fylder samtlige 13 messehaller i MCH Messecenter Herning - det vil sige 60.000 kvadratmeter - og er delt op i fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf.

Samlet på ét sted

I de to store haller, som rummer Udland, vil der være fyldt med rejsebureauer og turistkontorer. Desuden vil besøgende her, som det eneste sted i Danmark, finde Danmarks største charterbureauer samlet på et sted.

Et af dem er Apollo, som deltager med en stor stand med 35 medarbejdere.

- Ferie for Alle er en af de få begivenheder, hvor vi møder danskerne - både dem, som rejser med os i forvejen, og dem, som er interesserede i nye feriemuligheder. Det er vigtigt, fordi vi synes, vi har meget at tilbyde, og fordi vi får mulighed for at udveksle erfaringer med gæsterne, siger Glenn Bisgaard, kunde- og presseansvarlig hos Apollo Danmark.

Apollo deltager både med gerietilbud konkurrencer samt underholdning i form af Flying Superkids. Derudover kan besøgende se frem til præsentationen af flere danserejser på messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Allerede nu har vi rejser med deltagere, som er kendt fra et populært danseprogram på TV2 - så har jeg vist ikke sagt for meget. Den slags kommer vi til at have flere af. Resten af detaljerne må man vente med at høre om til messen, siger Glenn Bisgaard.

Camping som ferietema

Som altid sættes der særligt fokus på et udvalgt ferietema på messen, og i 2017 er valget faldet på camping som ferieform. Derfor kan besøgende se frem til at hente ekstra megen campinginspiration, som er målrettet både erfarne og nye campister.

På Ferie for Alle 2017 kan besøgende opleve samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt gå på opdagelse i et kæmpestort udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

Camping som ferieform et årets tema på Ferie for Alle 2017. Foto: MCH/Tony Brøchner.