Abonnementsartikel

Nu kan kædesaven sættes på hårdt arbejde med træfældning, afgrening og andre opgaver - med langt mere komfort for brugeren og omgivelserne end en traditionel motorsav. Makitas nye akku-kædesav har kræfterne til at klare det hele og sænker lydniveauet til 87,7 dB(A). Samtidig betyder det lave vibrationsniveau på 5,3 m/s, at saven er mere behagelig at bruge i længere tid.

Li-Ion batteriernes 2x18 V har en kapacitet på op til 5 Amperetimer, hvilket giver mulighed for at arbejde i længere tid ad gangen. 5,0 Ah batterierne oplades på under 45 minutter, så det er muligt at arbejde non-stop med to sæt batterier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En kædesav til professionelle

Makita DUC353Z er en økonomisk kædesav til professionelle. Snitlængden på 35 cm og kædehastigheden på 20 m/s, og savens ergonomiske udformning og lave vægt på 5,3 kg letter arbejdet for brugeren.

Den miljøvenlige el-motor betyder, at man slipper for udstødningsgas, og kædesaven er udstyret med sikkerhedsforanstaltninger som kickback-bremse og elektronisk kædebremse. Samtidig gør automatisk kædesmøring og værktøjsfrit kædeskift saven nem at servicere.