Abonnementsartikel

Vandret, lodret eller nedad med en vinkel på 45 grader ? MultiOnes armklipper kan lidt af hvert. Og det er lige netop, hvad Dianalund Motors kunde vil bruge den til! Den skal bruges til forskellige former for arealpleje rundt om på hans ejendom

Klipperen består af en standard hydraulisk slagleklipper, der er koblet til en 1,74 m lang arm. Imellem armen og klipperen findes et hydraulisk styret drejeled, som definerer slagleklipperens arbejdsvinkel. Klipperen er ifølge Tommy Kærgaard fra importøren HCP Danmark perfekt til diger, grøfter osv. og kan også bruges som almindelig slagleklipper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Første, men ikke sidste gang

Det er første gang, den hydrauliske MultiOne-armklipper med hydraulisk sideforskydelig arm og vinkelkontrol er solgt i Danmark, men næppe den sidste ifølge Christian Andersen fra Dianalund Motor. Han kan sagtens se en golfbane bruge den i roughen, en anlægsgartner udvide sin forretning med pleje af naturarealer eller vejrabatter og landmændene udnytte deres eksisterende minilæsser til endnu flere opgaver.

Netop ordene ?endnu flere opgaver? er ifølge maskinsælgeren en af grundene til, det er sjovt for ham at arbejde med MultiOne. ?Der bliver ved med at dukke kunder op, som spørger, om vi kan finde en løsning til deres specielle arbejdsopgaver ? og det kan vi næsten altid via MultiOne's utroligt store redskabsprogram eller via vores efterhånden store netværk.?