Abonnementsartikel

Som alternativ til et besøg på et planteavlskontor kan fritidslandmanden nu bruge web-tjenesten NemMark.dk. Det er rådgivningsvirksomheden LMO, der lancerer den nye løsning, som ifølge LMO vil være til en skarp og fast pris. Med den nye digitale løsning vil LMO hjælpe fritidslandmanden med sit gødningsregnskab og ansøgning om landbrugsstøtte. Det hele kan klares fra computeren og telefonen.

- NemMark.dk er et nyt tiltag fra LMO, som skal gøre tingene lettere for de fritidslandmænd, som har mellem to og 30 hektar jord. En fritidslandmand har travlt med mange andre ting end at sidde ved skrivebordet, så den nye løsning vil spare tid og samtidigt sikre en fejlfri sagsgang, fortæller planteavlskonsulent Peter Bach Nikolajsen fra LMO.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Webbaseret

NemMark.dk er en webbaseret tjeneste og en ny måde at få klaret papirarbejdet omkring gødningsregnskab og landbrugsstøtte. Landmanden indtaster nogle få oplysninger på nemmark.dk og booker derefter et kort telefonmøde.

- Den store fordel er, at det er nemt, og vi giver en sikkerhed for, at tingene bliver lavet korrekt - og så tilbyder vi en konkurrencedygtig og skarp pris, siger planteavlskonsulenten.

Mange landmænd er vant til at møde en rådgiver på et planteavlskontor, men LMO mener, at fritidslandmænd vil kunne spare både tid og penge på den nye løsning.

- Med NemMark.dk tilbyder vi en digital løsning, som er nem at bruge for alle - uanset hvor du bor i landet. Digitale løsninger er et ufravigeligt krav i nutidens Danmark, og LMO arbejder hele tiden for at udvikle løsninger, som skal gøre tingene nemmere og smidigere for landbrugsbranchen. NemMark.dk er en del af denne udvikling, og jeg er sikker på, at vi ved at tilbyde et godt serviceprodukt til en skarp pris kan hjælpe fritidslandmænd i hele landet, siger administrerende direktør Jan Winther.

I luften fredag den 27. januar

NemMark.dk går i luften fredag 27. januar og er herefter klar til, at landmænd kan bestille produktet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fritidslandmænd har ofte et andet arbejde i dagtimerne, så derfor giver det god mening at lade landmanden selv booke en telefontid. NemMark er nemt at bruge, og den store fordel for landmanden er, at vi er rådighed, når han har brug for os, siger Jan Winther.