Abonnementsartikel

Det er skovvogne i alle størrelser, der i denne tid triller ind hos Skovmek i Fredericia. Firmaet har nemlig indgået en aftale med producenten BMF fra Estland, og selv om det estiske firma er forholdsvist nyt, så har det allerede opbygget et godt rennomé.

-Vi har fået anbefalet vognene fra nogle af vores udenlandske kollegaer på andre produkter, som har solgt dem i årevis. Specielt i Sydtyskland er BMF-vognen blevet populær og har bidt sig fast i markedet, siger Anders Gundtoft, ejer og direktør i Skovmek ApS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Speciale i skovvogne

BMF blev etableret i 2001 og har lige siden specialiseret sig i produktion af skovvogne. Fabrikken producerer selv både kran og vogn helt fra bunden, og vognene spænder lige fra ATV-skovvogne til de store professionelle vogne med helt op til 16 tons lasteevne.

- Vi har valgt BMF vognene ud fra deres færdige og slidstærke konstruktion, som også prismæssigt gør, at vi kan sammensætte en vogn til forskellige kundegrupper. Det er lige fra den lille skovejer, som bruger vognen nogle få dage om året, til de professionelle skoventreprenører, der kører hver dag, fortæller Anders Gundtoft, der startede samarbejdet med BMF ugen inden Agromek sidste år.

Nu er de første vogne ankommet til Skovmek og står klar til levering hos kunderne.