Abonnementsartikel

Semler Agro viser en række nye muligheder på John Deere Gator med montering af blandt andet sprøjte og spreder.

- Igennem firmaet Rødkilde ATV lancerer vi nu en række redskaber til brug med ATV'er, men som i virkeligheden er lige så ideelle til anvendelse John Deeres UTV-serie - Gator. Derfor skaber vi nu flere muligheder for Gator-ejere. I første omgang lancerer vi et komplet system med sprøjte og sprøjtebomme samt to forskellige spredere, som nemt monteres på en Gator, forklarer Michael Nielsen, salgschef for Vej & Park hos Semler Agro og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har en ambition om at være førende på teknikfronten, og der har vi sammen med Rødkilde fået specialudviklet beslag til sprøjter og spredere fra den new zealandske topproducent C-Dax. dermed får vi komplette løsninger til sprøjtning og spredning. Beslagene er konstrueret specielt for Semler Agro til C-Dax-produkterne sammen med John Deere Gator.

Øget udbud og kvalitet

Semler Agro tilføjer hele tiden nye produkter, der kan effektivisere kundernes hverdag. Her passer det øgede udbud af Gator-tilbehør, der omfatter C-Dax sprøjten, som kan kombineres med fem forskellige sprøjtebomme fra tre til seks meter, rigtig godt ind. Under transport klappes bommen sammen og holder sig dermed inden for Gatorens bredde.

- De forskellige tilbehørsprodukter og mærker er valgt, fordi de er unikke på den ene eller anden måde. Med nogle enkle tilpasninger fungerer ATV-udstyret nu også fuldt ud som Gator-specialgrej. Adapter og udstyr monteres uden brug af værktøj på ét minut. Derefter er det "klik og kør", og skift mellem alle redskaber sker på ingen tid.

- Vi har længe ønsket at udvide tilbehørsprogrammet med nogle muligheder, som kvalitetsmæssigt matcher John Deere. Foruden at tilbyde et bredt tilbehørsprogram gælder det for os om, at kvaliteten er i orden, og at vi aldrig løber ind i problemer med at skaffe nye dele, fortæller Michael Nielsen, som påpeger, at Semler Agro har 24-timers vagtordning hele året, også om søndagen, på både reservedele og service.

Semler Agro har netop udvidet antallet af kørende servicespecialister, der hurtigt kan rykke ud, hvis der opstår problemer. Det sker som et led i Semler Agros ambition om at skabe en landsdækkende maskinforretning med kunden i fokus.