Abonnementsartikel

En tur i swimmingpoolen, temperaturer i nærheden af de 30 grader, sangria eller tzatziki og masser af afslapning.

De fleste af os kender masser af gode grunde til at tage på charterferie sydpå. Men der er også en anden grund til, at danskerne tager på charterferie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny YouGov-undersøgelse blandt 1.013 danskere af hvad danskerne får ud af at rejse på charterferie, viser, at muligheden for at dyrke sex og pleje parforholdet vejer tungt hos danske charterrejsende.

Mens hver tredje nemlig benytter ferien til at pleje parforholdet, så dyrker hver femte også mere sex under sydens palmer end derhjemme.

Hotel-romantik

Det passer godt overens med, at både hoteller og rejsefirmaerne netop understøtter romantikken undervejs, forklarer man hos charterferieportalen Skov Rejser, som i øjeblikket sælger over 80 procent flere charterferier sammenlignet med for et år siden.

- Hoteller og rejseselskaberne skaber bevidst en romantisk ramme undervejs i form af f.eks. honeymoonsuiter og salsaaftener. For har vores gæster det godt undervejs, så er de også glade for at rejse med os. Romantikken og kærlighedslivet er en central del af charterferien. Man kommer væk fra en stresset hverdag og får mere overskud til at pleje kæresten eller ægtefællen, siger partner og stifter Henrik Skov hos Skov Rejser, som har søsat undersøgelsen.