Abonnementsartikel

Et solidt kvalitetsprodukt, der er komfortabelt og ergonomisk at arbejde med. Sådan beskriver Gardena deres nye serie af beskærersakse. Saksene er vedligeholdelsesfrie, og de er udstyret med et skarpt skær med en klippebredde på mellem 18 og 25 mm. Fjederen er, på nogle af modellerne, integreret inde i saksen, så du ikke risikerer, at den hopper af eller bliver væk. Håndtaget er blødt med antislip.

Håndvidde kan indstilles

På flere af modellerne kan du indstille håndvidden til størrelsen på din hånd. Det gør redskabet let og behageligt at arbejde med, uanset om du har en lille eller stor hånd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan også indstille vidden i en totrins-åbning. Her kan du vælge, at saksen kun kan åbne sig lidt - ideelt til bl.a. småklip og beskæring af roser. Eller du kan vælge, at saksen kan åbne sig meget - perfekt, når du klipper grene.

Tre forskellige modeller

Gardenas nye serie kommer i tre forskellige modeller:

Budget-saksen er en stabil beskærersaks med en klippebredde på 20 millimeter, der gør beskærersaksen særligt egnet til småklip som for eksempel roser og små skud.

Allround-saksen er en mere solid beskærersaks med ergonomisk og justerbart greb, der gør det muligt at justere saksen efter arbejdsopgave og håndstørrelse. Saksen har Integreret fjeder og komfortabel anti-slip belægning, og den er med sine 24 millimeter en rigtig god allround beskærersaks til stort og småt.

Endelig er der luksus-saksen, der kommer med aluminiumsgreb for ekstra holdbarhed og stabilitet. Skæret kan udskiftes, og grebet er ergonomisk optimeret for at sikre behagelig brug selv over længere tid. Saksen skærer med sine 25 mm klippebredde også større kviste og grene. Den er også egnet for professionelle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle beskærersakse har 25 års garanti - en garanti, Gardena introducerede, da de i 1975 lancerede deres første beskærersaks.