Abonnementsartikel

For nogle gastronomiske feinschmeckere er det et must, at maden tilberedes over et gasblus. Men kan denne klassiske form for opvarmning forenes med ønsket om et enkelt, moderne og stilrent køkkendesign?

Det spørgsmål har producenten Franke stillet sig selv, og ifølge en pressemeddelelse fra firmaet, er svaret er en ultratynd køkkenbordsplade i massivt stål, som kan kombineres med fritstående gasblus på en ny og elegant måde, hvor design, funktion og tradition går op i en højere enhed.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nye køkkenbordsplade er blot fire millimeter tyk og har en ren og ubrudt overflade helt uden kanter. Den fremstår derfor knivskarp i designet og er velegnet til montage af systemet "Franke Smart Cooking", som består af solide gasblus i klassisk stil og er med skjult gastilførsel.

Op til fem gasblus

"Franke Smart Cooking" fås i otte forskellige formationer med op til fem gasblus, så der er stor frihed til at lave både praktiske og helt individuelle løsninger. Der kan vælges mellem tre varianter af gasblus, hvor den største har en særlig dyse med en effekt på helt op til 5 kW, hvilket er væsentlig mere varme, end en induktionskogeplade normalt kan levere.

Til den nye køkkenbordsplade tilbydes også design-tilpassede løsninger med armaturer og fuldt integrerede vaske. Blandt andet vaske i stål, der svejses til bordpladen med en finish, som understøtter elegancen. Og som noget helt nyt også en Fragranit-vask til underlimning, hvor den sorte matte farvenuance fra komposit-materialet skaber en perfekt kontrast til den rustfri stålplade.

Frankes nye køkkenbordsplade fås med enten børstet overflade eller en matslebet "orbital"-overflade og kan leveres med tre forskellige former for kantslibninger. Bordpladen fås i ubrudte længder på helt op til 5,90 meter.