Abonnementsartikel

Hvis det står til producenten af radiatorer Purmo, så skal en radiator ikke længere kun kunne varme boligen op. Ifølge Purmo kommer radiatorens visuelle muligheder nemlig også til udtryk I 2017.

Med de nye modeller vil Purmo overføre tidens tendenser indenfor møbeldesign, tekstiler og boliginteriør til radiatorerne, og der er mulighed for at få radiatorerne i hele 71 forskellige farver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tre stile

Purmo har delt tendenserne ind i tre forskellige stilarter:

Stil 1 er det "bevidste farvevalg", hvor man ser "tone i tone" for at skabe rolige og harmoniske miljøer, og vi maler gerne vægge, karme, døre og lofter i samme kulør. Her ser Purmo en radiator i samme kulør som væggen, eventuelt i et andet glanstal, for at få en effektfuld helhed.

Stil 2 er de rosa nuancer, fra rosa med jordagtige undertoner over skrig-flamingopink til grålig-rosa. Her vil Purmo få en rosa radiator til at passe til vores væggene, der på trods af en fornyet interesse for farver på væggene, stadig ofte er malet i forskellige hvide nuancer.

Stil 3 er baseret på naturfarver. Nuancer af beige og brun skaber en varm og hyggelig atmosfære, langt mere end den dominerende "hvidt i hvidt", og firmaet fremhæver, at en cremefarvet radiator på en væg i en lysere nuance forstærker stilen, hvis man vil have det "lyse, bløde hjem", men ikke alt det hvide.