Abonnementsartikel

Nu er det blevet nemt at holde taget på et etplanshus i topform med et effektivt gør-det-selv-rengøringsværktøj sammen med en højtryksrenser. Producenten Nilfisk lancerer nu en tagrenser med en rækkevidde på op til 15 meter med et specialrengøringsmiddel og et sprøjtesystem. Den er udviklet til at fjerne belægninger, snavs og aflejringer, som man ofte finder på taget, når vinteren er omme.

Tagrenseren har et teleskoprør på op til 4,2 meter, og med højtryks-skummundstykket kan den sprøjte yderligere 11 meter, så den kan bruges uden stige. Mundstykket kan justeres i forskellige vinkler, så det er nemt at sprøjte rengøringsmidlet hen over taget og ud i alle hjørnerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Regnen klarer resten

Når rengøringsmidlet er sprøjtet på taget, tager det sig af snavset og aflejringerne. Derefter behøver man ikke at gøre mere, for det hele skylles væk af regnen efter op til 14 dage.

Når rengøringsmidlet er sprøjtet på taget, tager det sig af snavset og aflejringerne, og når det gøres i tide, slipper man for kompliceret rengøringsarbejde og undgår at bruge penge på dyre specialister.