Abonnementsartikel

Nu kan grønne belægninger på træværk, mur eller fliser fjernes fuldstændigt uden nogen form for fysisk arbejde eller skadelige kemikalier. Belægninger forsvinder af sig selv blot ved at sprøjte et nyt miljøvenligt renseprodukt direkte på de misfarvede områder. Det skriver Firmaet Ren Fritid i en pressemeddelelse om deres seneste produkt Green Away.

Ren Fritid producerer miljøvenlige rengørings- og plejemidler, og med Green Away byder man ind på løsningen af et stort problem for mange husejere - nemlig grønne belægninger på terrassen, hegn, fliser og lignende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Belægninger forsvinder

Ifølge Ren Fritid fjerner Green Away grønne belægninger helt af sig selv. Alt man skal gøre er at sprøjte midlet direkte på de grønne belægninger, hvorefter de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.

Firmaet fremhæver, at Green Away hverken skader træ, sten eller fliser, og kan derfor anvendes mange steder på og omkring huset.

Patent på Green Away

Ren Fritid har patent på Green Away, og har desuden får Miljøstyrelsens godkendelse af produktet - og det endda uden nogen form for advarsler. Derved kan Green Away indgå på lige fod med Ren Fritids øvrige miljøvenlige produkter.

Produktet kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader. Eksempelvis kan det - udover terrasser, fliser, træværk - også bruges til at fjerne grønne belægninger på både, campingvogne og fortelte.