Abonnementsartikel

En Nilfisk PowerGrip højtryksrenser har en styreenhed, der gør rengøringen nemmere og mere fleksibel med indstilling af rengøringseffekten i syv niveauer. Det gør den velegnet til rengøring, når der ikke skal bruges så meget kraft.

Styringen af trykket er praktisk placeret i håndtaget. Det er en hurtig måde til at finindstille tryk og vandforbrug under arbejdet. Trykket kan indstilles fra 100 procent til 50 procent, hvilket sparer både energi og vand - til glæde for miljøet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trådløs styring

Den trådløse teknologi er nøglen til Nilfisk PowerGrip. Kontakten i håndtaget giver syv forskellige niveauer af tryk og vandforbrug, og den trådløse kommunikation med motoren bevirker, at brugeren kan arbejde op til 15 meter fra højtryksrenseren.

Som en hjælp til præcis styring vises niveauerne med syv grønne LED-lys - et for hvert "gear" på håndtaget. Nilfisk PowerGrip kan køre i op til 3 år på et almindeligt knapbatteri.

Bedre udnyttelse af højtryksrenseren

Ifølge Nilfisk gør den forbedrede styring det muligt at rengøre overflader og materialer, der normalt anses for at være for bløde eller for sårbare over for højtryksrensning. PowerGrip enheden gør det nemt at sænke trykket til mere skånsom rensning, og den er også "grøn", fordi den reducerer vandforbruget og sparer energi.

Sikkerheden for brugeren varetages af et særligt start/stop-system.