Abonnementsartikel

Den største og dyreste maskine er ikke altid den rigtige maskine. Valget afhænger af de opgaver, der skal udføres med maskinen. Det mener man hos Stemas, der gør dette års tur rundt på landets største dyrskuer til en dialog- og afklaringsrunde, hvor besøgende kan få afklaret, hvilke maskiner, der bedst opfylder deres behov.

- Vi vil naturligvis vise mange fra stampere og pladevibratorer til gravemaskiner og læssemaskiner. Der skal være noget at se på og røre ved. Men vi vil også udnytte vores medarbejderes mangeårige erfaring og store tekniske indsigt til mangen en god dialog. De besøgende kan konsultere vores mandskab og få klarlagt, hvilken maskine, der bedst passer til de daglige opgaver. Det handler om at vælge det optimale værktøj, siger salgschef Robert Kjærgaard hos Stemas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi møder ikke med kæmpestore nyheder. Dem lancerer producenterne som regel i forbindelse med en af de store, internationale udstillinger. Det gælder for både vores og alle andre maskinmærker. Derfor satser vi i stedet på at give alle de besøgende på vores stande muligheden for en rigtig god afklaring af, hvilke maskiner, der passer til dem og deres opgaver. Samtidig er vi naturligvis klar med et godt tilbud, siger Robert Kjærgaard.

Fra Roskilde til Ribe

Stemas er traditionen tro med hele vejen rundt på de største af dyrskuerne. Starten går med Roskilde Dyrskue fra den 26. til den 28. maj. Ugen efter går det løs på Det Sønderjyske Fællesskue i Aabenraa den 2. og 3. juni, og Det Fynske Dyrskue i Odense er på kalenderen den 9. til 11. juni.

Fredag den 16. og lørdag den 17. juni sender Stemas to dyrskue-patruljer afsted. Dels til Det Østjyske Fællesskue i Horsens og samtidig til Hjørring Dyrskue. Den 29. juni til 1. juli rykker Stemas til Landsskuet i Herning, og Tour de Dyrskue slutter med Dyrskuet i Ribe den 28. juli.

Mange mærker

Feltet af dyrskue-maskiner omfatter hovedmærkerne Weidemann og Yanmar med læssemaskiner og gravemaskiner i en række forskellige modeller og størrelser. Tillige kommer Ammann med rundt med stamper, pladevibratorer og også frem-bak vibrationspladen 3520. Bergmann repræsenteres af både el-dumperen 1005 og den større 2030-dumper.

I mandskabsstaben har Stemas en nyhed med på nogle af dyrskuerne. Nemlig salgskonsulent Poul C. Pedersen, som ganske vist er ny hos Stemas, men særdeles erfaren i maskinbranchen, hvor han har været med i 37 år, blandt andet hos Conenco og hos den danske JCB-forhandler. På dyrskuepladserne får han selskab af sine dyrskuevante kolleger, som hvert år pakker Stemas-messevognen og drager landet rundt.