Abonnementsartikel

Ifølge producenten Ryobi er vedligeholdelse af grønne områder netop blevet nemmere takket være den nye 36V Power Assist plæneklipper. Det gælder ikke mindst haveejere, der har besvær med kuperet terræn eller ujævne overflader. Firmaet har nemlig tænkt på netop disse haveejere, da de lavede den nye Power Assist-funktion, som med et tryk på en knap gør plæneklipperen selvkørende, hvilket gør havearbejdet langt lettere.

Den nye Ryobi er udstyret med et kraftigt 5,0 Ah Max Power 36V Lithium+ batteri, så maskinen tager kampen op mod de tunge og larmende, benzindrevne plæneklippere. Derudover vil brugeren ifølge producenten opleve fordele såsom lavere vægt, emissionsfri drift, mindre støj og et lavere vibrationsniveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

God kontrol

Den kraftfulde 36V motor samarbejder med Power Assist-drivmotoren i baghjulet, så der er god kontrol og kraft, når man arbejder på skråninger, eller græsset er langt. Her kan man vælge mellem selv at skubbe maskinen eller aktivere Power Assist, når der er brug for lidt ekstra hjælp.

De ergonomiske håndtag med teleskopudtræk giver et godt greb på plæneklipningen - uanset brugernes højde. Klippehøjden kan justeres i fem niveauer, og med EasyEdgeTM græskam er det muligt at komme helt ud til kanten af græsset for at få det bedste resultat.

Plæneklipperne har klippebredde på 46 cm og kan klippe mindst 625 kvadratmeter. Den sælges med en oplader, der også kan bruges til andre produkter i Rypbis 36V sortiment.