Abonnementsartikel

Fra importøren Lindtek kommer nu en super spændende nyhed. Og ifølge Tom Lindstrøm Petersen er det ikke kun maskinens specifikationer, der er interessante.

- EU har indført nogle nye regler, som i 2017 betyder, at alle nye ATV-maskiner skal være udstyret med Euro4 godkendte motorer samt have differentiale i bagtøjet for at kunne blive godkendt til indregistrering, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og netop disse krav opfylder den nye Hercules Gladiator T6. ATV'eren bliver produceret af det taiwanesiske firma Cectek, der også producerer til bilindustrien. Og det bærer den nye model tydeligt præg af.

- Den har anderledes hjulstilling og hjulophæng end de typiske ATV-maskiner, og en af de helt store styrker er køreegenskaber ved høj fart. Her er den uovertruffen. Og så har maskinen et spændende design og look, som mange finder spændende, særligt fronten, siger Tom Lindstrøm Petersen.

Stor udstyrspakke

Derudover kommer Gladiator T6 med en stor udstyrspakke, hvor blandt andet passagerpladsen er meget komfortabel. Den har en kraftig 550 cc motor med et godt kraftoverskud, specialdesignede hjul og en nyudviklet affjedring, der giver en meget stabil kørsel - især på vej.

Af andre specifikationer kan fremhæves CVT automatic gearsystem med High/low og baggear, anhænger træk med 7 polet strømstik, fuld beskyttelse på styr og handquards samt rygstøtte med kraftige side håndtag.

Hercules T6 vejer 360 kilo, har hydrauliske dobbelt skivebremser på alle 4 hjul, front- og bag differentiale med spær, elstarter med EFI digital. Motoren er en 4 ventilet SOHC indsprøjtningsmotor.