Abonnementsartikel

Cirkus-karavanerne er for længst begyndt at rulle rundt til deres pladser landet over, og i slutningen af maj flyttede store maskintransporter sine artister rundt til dyrskuepladserne. Da det første af de store dyrskuer slog portene op i Roskilde fredag den 26. maj, blev det samtidigt første gang, en af Scantrucks stjerner tager på tur landet rundt. Den nye Manitou teleskoplæsser MLT737-130PS+ Elite er et af de absolutte hovednumre.

Det er blot et halvt år siden, maskinen blev lanceret ved et internationalt arrangement på den italienske ø Sardinien. Siden kom den helt store præsentation på Bauma i München. Nu har Scantruck leveret de første eksemplarer på dansk jord, og MLT737'eren er på sin første dyrskue-tur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spækket med nyheder

- Vore sælgere glæder sig rigtig meget til at komme rundt og vise den nye landbrugsteleskoplæsser, som er en del af Manitous helt nye NewAg-serie og fortælle om dens mange egenskaber. Den er spækket med nyheder i forhold til sin forgænger, MLT735. Blandt andet har Manitou valgt Deutz-motorer til den nye serie. Den har flere hestekræfter og større løftekapacitet, siger produktchef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Den nye Manitou har naturligvis selskab af adskillige andre Manitou- og Komatsu-maskiner på dyrskuerne. Også Weycors 2,9 tons læsser AR35 Agrar Super tager hele landsturneen, lige som det er tilfældet med den populære minigraver Mustang AL306.boa