Abonnementsartikel

På Hjørring Dyrskue, som løber af stablen næste weekend den 16. - 17. juni har man i år valgt at satse endnu mere på Outdoor-udstillingen, der fokuserer på naturen og ikke mindst vores brug af naturen i det daglige.

- Vi har i år fået et stort areal ved hovedindgangen. Her stiller vi to store telte op, hvor der vil være både udstillinger, informationer og manege med opvisninger. Og ikke mindst så vil der være et fælles diskussionsområde, hvor deltagerne kan krydse klinger, fortæller ophavsmanden bag Outdoor-udstillingen Brian Kristensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi skal være der alle sammen

Formålet med arrangementet er at få folk ud i naturen, og ikke mindst at få alle de forskellige brugere af naturen til at blive bedre til at omgås hinanden.

- Vi vil gerne have alle, der bruger naturen, til at gå i dialog med hinanden, om hvordan vi bruger den. Vi skal være bedre til at være der alle sammen, siger han.

Gode erfaringer

I år er der 23 udstillere/foreninger tilmeldt arrangementet, en klar fremgang fra sidste år, hvor der første gang var fem udstillere. Der er tale om foreninger og udstillere med relation til jagt, fiskeri, hunde, mountainbike, vandreture og lignende og dels forskellige firmaer, som sælger produkter og udstyr, man anvender, når man er i naturen.

- Vi har rigtig gode erfaringer fra sidste år, det er også derfor, at Hjørring Dyrskue gerne vil udvide arrangementet, siger Brian Kristensen, der håber, at dyrskuet i år når op på 30.000 besøgende.

Klatretårn til børnene

Udstillingen byder også på et klatretårn som børnene kan prøve kræfter med, og i det hele taget håber arrangørerne, at alle naturelskere - uanset hvad man foretrækker af naturoplevelser - kan finde noget interessant at deltage i.