Abonnementsartikel

Som noget helt nyt arrangerer Gråsten Landbrugsskole i år en weekend med titlen Farmercamp. Her får børn og unge mellem 10 og 15 år muligheden for at opnå en større forståelse for, hvad et moderne landbrug er, og ikke mindst, hvor produkterne i køledisken kommer fra.

Farmercamp foregår i weekenden den 31. juli til den 2. august i år, men du skal skynde dig, hvis du vil være med, for der er rift om de få pladser, der er tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det handler meget om at få forståelse for, hvad landbrug er idag. Der er jo rigtig mange børn, der ikke ved, hvor produkterne i køledisken kommer fra, fortæller viceforstander Henriette Ebbesen, Gråsten Landbrugsskole.

Fra jord til bord

I løbet af den travle weekend kommer deltagerne omkring mange landbrugsrelevante ting, blandt andet kommer de til at købe æg til rugemaskiner og følge med fra æg til kylling.

Derudover skal børnene lave is af mælk, som de selv har hevet ud af køerne, så der bliver masser af mulighed for at komme ind under huden på den moderne filosofi, der hedder "Fra jord til bord".

Der bliver naturligvis også tid til at nyde samvær og fællesskab med andre landbrugsinteresserede unge i et moderne kostskolemiljø.

Er du interesseret i yderligere oplysninger, så kan du møde Gråsten Landbrugsskole på landsskuet, hvor Tal med Henriette Ebbesen tager imod.