Abonnementsartikel

Når græs og andet grønt skal klippes i kilometervis af rabatter og vejkanter, er det med at have udstyret i orden. Merlin Xtreme Offset rabatklipperne fra McConnel fås nu også i Danmark, og de komemr med en arbejdsbredde fra 1,2 meter, hvilket gør dem perfekt til første cut.

Rabatklipperen fås som front- eller bagmonteret via traktorens tre-punkts ophæng og kører med 540 eller 1.000 omdrejninger på PTO'en. Serien fås med en arbejdsbredde op til to meter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rabatklipperne har som standard 600 millimeter hydraulisk sideforskydning, PTO med beskyttelseskobling, hydraulisk påkørselssikring og udskiftelige slæbesko.

Fra lodret til under vandret

McConnel rabatklipperen kan også bruges til levende hegn og grøfter, idet den kan vinkles hydraulisk til at klippe fra lodret til under vandret. Maskinen er meget robust udført med en egenvægt på 1.010 kg. Det samme gælder slaglerne, der klarer materiale med en diameter op til Ø5 cm.

Som frontmonteret kan Merlin Xtreme Offset fungere i kombination med en bagmonteret armklipper. Det giver en god fleksibilitet, eksempelvis. hvis man skal vedligeholde en kombination af brede rabatter og levende hegn. McConnel har et stort udvalg af bagmonterede klippere med rækkevidder helt op til otte meter, mulighed for fremført arm og montering af 13 forskellige arbejdsredskaber.

På Danmarksturne

Merlin Xtreme Offset rabatklipperen er på vej rundt i landet - og den kan selvfølgelig også opleves på Have & Landskab '17. Med i demokaravanen er også en frontmonteret hækkeklipper med integreret suger/opsamler samt den fjernstyrede bjergged RoboCut, der effektivt klipper græs og buskadser på skråninger med hældninger helt op til 55 grader.