Abonnementsartikel

Den årlige Langesømesse, der er en specialmesse for producenter, handlende og interesserede i juletræer og pyntegrønt, finder sted i morgen torsdag den 17. august fra klokken 2017 kl. 9.00 - 17.00.

På messen udstiller over 125 firmaer på messearealet, som er beliggende i den smukke park ved Langesø på Fyn. Messen besøges hvert år af over 3000 fagfolk fra ind? og udland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

10 års jubilæum

En af deltagerne - også i år - er Sønderup Maskinhandel A/S, der i år fejrer 10 års jubilæum med Fort Sirio, og det har de tænkt sig at markere på Langesømessen med kage til alle, der kommer forbi deres stand.

Og hvis kagenyheden ikke er nok, så er der mulighed for at se den nye model af Fort Sirio.

- Det har været rigtigt spændende for os at være Fort Sirio-importør, og nu - 10 år og små 400 solgte Fort Sirio-traktorer senere - tør vi godt kalde det en succeshistorie. Vi glæder os til de næste 10 år med Fort Sirio, og vi har igennem alle årene udvidet sortimentetet, så vi i dag har en komplet løsning til renholdelse af juletræs-kulturer, udtaler Ole Hosbond.

Spændende proces

- Det har været en spændende proces. hvor såvel Fort som vi selv har videreudviklet på Sirio-sortimentet. Således er Sirio-rotorklipperen med svingarme et produkt, der er udviklet hos os, men bliver produceret i Italien, fortæller Ole Hosbond.

Det er i øvrigt bagermester Martin fra Korup Bageri, der har bagt kagen, man kan se frem til, hvis man lægger vejen forbi Sønderup Maskinhandel.