ZT 400 IS med nyt, alsidigt klippeskjold kan både mulche, sideudkaste og bagudkaste.

Den våde, danske sommer kunne sagtens have været inspirationskilde til udviklingen af den nye Ferris zero turn kaldet ZT 400 IS. Det alsidige klippeskjold giver nemlig mulighed for at vælge mulching, sideudkast eller bagudkast. En fleksibilitet, der er guld værd, når græsset både kan være både tørt, vådt og langt. Klippebredden er 122 cm.

Unik affjedring øger komforten

Den nye zero turn har, lige som de øvrige Ferris klippere, en helt unik affjedring på alle fire hjul. Ferris har patent på IS- affjedringen, der absorberer stød og vibrationer fra ujævne plæner. Det giver en behagelig kørsel, der øger førerens komfort og giver mulighed for øget klippehastighed. Gevinsten er et bedre arbejdsmiljø og en øget effektivitet.

Hurtig klipning

Under motorhjelmen gemmer Ferris ZT 400 IS en B&S Turf Commercial V-twin motor på 23 hk. Motoren har en effektiv afkøling og leverer en driftssikker ydelse, selv i langt vådt græs. HydroGear ZT 3100 trans-missionen yder optimalt op til 474 Nm og giver en klippehastighed op til 13 km i timen.

Den nye Ferris Zero Turn kan ses hos MI forhandlerne landet over og på Have & Landskab udstillingen i Slagelse sidst i august, hvor der også er mulighed for en prøvetur.