Abonnementsartikel

Det bliver de små, der indtager scenen, når Scantruck rykker ind på den grønne branches store messe, Have & Landskab 2017 i Slagelse fra 30. august til 1. september. Maskinfirmaet præsenterer ikke værre end fire maskinmærker på standen, og de enkelte maskiner er nøje udvalgt med de grønne folk for øje.

- Have & Landskab er en vigtig messe for os, fordi vi her har eminente muligheder for god dialog med en række af de kundegrupper, der bruger de mindre af vore mange maskiner. Derfor kan man godt sige, at vi rejser let, når vi sætter kursen mod Slagelse, siger salgschef Jørn Rauff Larsen hos Scantruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Messen er et rigtig godt mødested for en snak med kunderne om behov og muligheder. Vi regner da også med igen at få stort besøg af folk fra både stat, regioner og kommuner, samt naturligvis masser af anlægsgartnere, entreprenører og boligselskaber, siger Jørn Rauff Larsen.

Nemt besøg i Ringsted

Scantruck har tidligere høstet stor fordel af, at der blot er 20 minutters kørsel fra Slagelse til firmaets sjællandske afdeling på Kærup Parkvej i Ringsted. Mange gæster har benyttet lejligheden til også at lægge vejen omkring Ringsted og se endnu flere maskiner.

Små og mindre læssemaskiner kommer til at dominere Scantruck-standen i Slagelse. Både tyske Weycor og amerikanske Mustang lader sig repræsentere med minilæssere. Også verdens førende producent af teleskoplæssere, franske Manitou er med, ligesom japanske Komatsu deltager med gravemaskiner i den lette ende. Blandt dem den absolutte topsællert blandt minigravere, Komatsu PC16 på lige under to tons.