Abonnementsartikel

Tre glade vindere blev udtrukket i fredags, da Have & Landskab kørte på sidste vers for denne gang.

Grøn Teknik og Fritidsmarkedet havde på deres fælles stand i løbet af udstillingens tre dage en konkurrence kørende, som der var stor interesse for. Knap 1000 besøgende deltog i løbet af de tre dage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Interessen var endda lidt for stor hos én. Fredag morgen fandt man standen med kun to præmier. Husqvarna-pakken var nogen løbet med i løbet af natten. Heldigvis var det muligt at skaffe en ny.

Stiga-pakken

Anlægsgartner Charlotte Lønberg fra Ringsted vandt pakken fra Stiga. Den bestod af en kædesav, løvbæser, batterisele samt en plæneklipper. Præmien havde en samlet værdi af 10.580 kroner.

Især plæneklipperen skabte stor begejstring. Vinderen har nemlig ikke en i forvejen, så hun har været nødt til at låne, når plænen har været for langhåret.

Det slipper hun for fremover.

Husqvarna-pakken

Tyvene fik ikke alt med fra Husqvarna. De "glemte" en kasse, som indeholdt forskelligt tilbehør, blandt andet nogle ledninger. Derfor kan de slet ikke bruge de forskellige redskaber fra Husqvarna, med mindre de anskaffer sig de manglede dele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Husqvarna har i øvrigt oplyst, at de har serienumrene på de forskellige maskiner. Hvis en af de stjålne maskiner skulle blive sendt til service eller reparation i Husqvarnas system, vil man derfor kunne se, at der er tale om de forsvundne maskiner.

Pakken blev vundet af Daniel Civsø fra Rødovre, der er anlægsgartner. Den bestod af en buskrydder, en hækkeklipper, batterioplader og -tilbehør til en samlet værdi på 10.180 kroner.

Progræs-pakken

Pakken fra Progræs bestod af en plæneklipper til en værdi af 16.990 kroner.

Den blev vundet af Line Møller, der ejer Bo Grønt HaveCenter i Kirke Stillinge.