Abonnementsartikel

Producenten 3M fortsætter nu succesen med firmaets bedst sælgende høreværn 3M Peltor WS Alert XPI. I den nye udgave kan man som noget nyt nu tilslutte to mobiler trådløst til høreværnet. Derudover er støjreduktionen forbedret, og batterilevetiden er tredobbelt fra 24 til 72 timer.

- Med vores nye opdaterede høreværn kan man tale i sin private telefon, og når arbejdstelefonen ringer, høres et signal i høreværnet om, at en anden samtale venter, fortæller Peter Fridh Product Manager for 3M. Dermed undgår man at miste vigtige opkald fra kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Slukker automatisk

Også når man lytter til musik på den ene telefon, så slukkes musikken automatisk, når et opkald modtages på den anden telefon. Støjreduktionen under telefonopkald er også blevet forbedret i forhold til tidligere modeller.

- Den støjreducerende mikrofon gør det muligt at tale i telefon selv i støjende omgivelser, så man kan holde kontakten med omverdenen, selv når man er midt i et job, siger Peter Fridh.

Hænderne er konstant frie, mens du taler med kunder og planlægger arbejde, og man kan være til rådighed.

Et lavere lydniveau

En anden forbedring, der er ønsket af mange brugere, er, at lydniveauet begrænses til 82 dB, som er grænsen for, at man ikke lider høretab, i stedet for at det blot sænkes efter et par timer, som i tidligere modeller.boa