Abonnementsartikel

Meget effektiv og med enestående maskinergonomi. Sådan hedder det i en pressemeddelelse fra værktøjsproducenten Bosch om deres nye produkt akku-bajonetsaven GSA 18V-32 Professional.

Den nye bajonetsav er mere kompakt end de tidligere Bosch-bajonetsave, og den er udstyret med et nyt greb. I modsætning til det klassiske spadegreb sikrer det nye greb, at maskinen er behagelig at håndtere i forskellige situationer - også ved arbejde i vanskelige stillinger og over længere tid. For at højne betjeningskomforten er maskinen udstyret med en forlængede kontakt, som er let at betjene, selv i meget vanskelige positioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bedre komkort

Bajonetsaven har modvægt for at reducere vibrationer og give bedre komfort, og ifølge Bosch er den dermed den mest vibrationssvage i sin klasse.

Akku-bajonetsaven GSA 18V-32 Professional er som standard udstyret med en 5,0 Ah-akku. Den er et effektivt alternativ til de ledningsdrevne maskiner og gør det muligt at arbejde over hovedhøjde. Hermed bliver det let at tilskære installationsrør eller ventilationsskakte eller at udføre nedbrydningsarbejde.

Præcist arbejde

Akku-bajonetsaven er udstyret med separat pendulslagfunktion, som sikrer hurtigere savearbejde. Også slagtallet kan indstilles variabelt, så det passer til materialet, og derudover er bajonetsaven udstyret med blød opstart, så hvert enkelt snit kan laves perfekt.

Og så sikrer en speciel funktion på maskinen, at savklingerne let kan udskiftes med handsker på. Det kræver blot et drej på den store ring på skaftet, så åbner SDS-holderen, så savklingen er løs. Og for at spare tid kan saven nemt hægtes fast på stigen eller stilladset via metalkrogen, når du skifter arbejdsstilling.