Ny Hustler X-One zero-turn plæneklipper er blevet optimeret, forstærket og simplificeret.

Mange producenter kunne ikke drømme om at ændre noget som helst på en topsælgende model, som egentlig ingenting fejler. Men sådan er det ikke hos amerikanske Hustler. Her er filosofien, at alting altid kan forbedres, og det er blandt andet den indstilling, som gør at Hustler er blandt de markedsledende producenter inden for professionelle plæneklippere.

Og derfor har bedstsælgeren Hustler X-One nu fået en gevaldig overhaling, hvor alt er optimeret, forstærket og simplificeret.

- Først og fremmest har motor-effekten har fået et ordentligt boost. Den gamle model blev drevet af en Kawasakis FX691V-motor med 22 hk. Den nye udgave af X-One har fået den bomstærke Kawasaki FX850V med hele 27 hk, hvilket betyder, at X-One nu deler motor, med den lynhurtige storesøster Hustler Super Z, siger Anders Skovholm, Salgs- & Marketingchef, ZTR, der er den danske importør af Hustler.

Individuelle hydrostater

Ifølge Anders Skovholm sidder nogle af maskinens vigtigste komponenter under sædet. Løfter man det afdæmpede sæde, får man nemlig frit udsyn til de to individuelle hydrostater, som gør at man med stor præstation kan styre maskinen via de to styrestænger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fremdriften er sikret af de fuldt integrerede Parker-hydrostater, hvilket giver maskinen en høj topfart på 17 km/t.

Optimeret græsklipper

Vigtigst af alt er dog stadig maskinens evne til at slå græs, og ved første kig ligner den nye Hustler X-One faktisk den gamle model. Men tjekker man nærmere efter, så er selve græsklipperen også optimeret markant.

- Hustler har i årevis distanceret sig fra konkurrenterne ved at være specialister i bagudkast. At græsset kastes bagud har mange fordele. Det sviner ikke med det afklippede græs, som maskiner med sideudkast er slemme til, og bagudkast har heller ikke problemer i højt, tæt og fugtigt græs, som bio-klipperne ofte døjer med at håndtere, siger Anders Skovholm.

Masser af knivtyper

Til den nye Hustler X-One findes der et væld af forskellige originale kniv-typer, som man kan skifte imellem, alt efter hvilke forhold man klipper under. Der kan blandt andet nævnes Hi-Lift, Low-Lift, Fusion, bio og Gator-knive.

- X-One er en rigtig kvalitetsmaskine, der overbeviser allerbedst ved en prøvetur, fremhæver Anders Skovholm og opfordrer alle med behov for en seriøs græsklipper til at besøge den lokale Hustler-forhandler og få en demonstration.