Abonnementsartikel

Indehaver Anders Gundtoft, Skovmek ApS, ser frem til at kunne videreudvikle udbredelsen af Rayco stubfræsere og redskabsbærere på det danske marked.

- Skovmek har derfor fået muligheden for at overtage agenturet for et af de mest velrenommerede fabrikater inden for stubfræsere. Det er vi meget glade for og ser frem til at udvikle markedet for de stærke produkter yderligere, siger Anders Gundtoft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har siden 2008 drevet handel med skovmaskiner gennem sin virksomhed Skovmek, som dækker hele Danmark fra sin centrale beliggenhed ved Fredericia.

- Rayco passer godt ind i vores sortiment. Vi går efter specialmaskiner, som er kendt for styrke og kvalitet, og Rayco er et topprodukt. Med Rayco har vi fået en selvkørende stubfræser, som henvender sig til en målgruppe, der har fuld fokus på dette arbejde. Det åbner dørene til anlægsgartnere, det offentlige og udlejningsmarkedet, der har brug for maskiner, der kan holde til mange driftstimer og mange forskellige brugere, siger Anders Gundtoft.

Bestil en demo

Ud over selvkørende stubfræsere producerer Rayco også en redskabsbærer, som blandt andet kan monteres med stubfræserhoved, skovl, fræser og grenknuser. Den har Anders Gundtoft taget hjem også, og tilbyder demo både med den og selvkørende stubfræser.

- Ud over Raycos egne redskaber vil vi arbejde på at finde andre relevante redskaber til redskabsbæreren. For eksempel flishugger og stenrive, siger Anders Gundtoft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den grønne sektor er i en rivende udvikling, og udviklingen ser ud til at eskalere. Det vil vi matche med et fuldt dækkende produktprogram over for alle kundegrupper. Med Rayco har vi især styrket vort tilbud til anlægssektoren, fordi maskinerne er selvkørende og har en størrelse, så de også kan komme ind og omkring i parker og haver. Og så er de skånsomme mod underlaget.