Abonnementsartikel

Fra producenten KSM-Stoker kommer nu en ny serie af pillekedler. Der er tale om stokeranlæg med navnet P-Line, og kedlerne, der alle er fuldautomatisk træpillekedler, konmmer i tre størrelser med ydelse fra 10kw til 25v kw.

Ifølge KSM-Stoker er der tale om en række luksuspillefyr. I modsætning til mange andre træpillefyr på markedet, så er det blot et enkelt modul, som kan tilkøbes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er modulet "komfortregulering med vejrkompensering", for det er ikke alle kunder, der ønsker dette modul, siger direktør Jens Mogensen fra KSM-Stoker.

- Den nye serie er prisbillig og spækket med udstyr. P-line har indbygget pillesilo og transportsnegl, designet er kompakt og tidssvarende, og så er det udstyret med KSM's PCT400 styring med 7" farveskærm. Styringen er med indbygget web-interface og kan, når den er tilsluttet internettet, så betjenes med smartphone, siger han.

Sms-alarm

Der udover er også mulig at modtage sms-alarmer - både ved tekniske problemer og pillemangel. Af andre feauteres kan nævnes fuld modulerende iltstyring 20-100 procent, modulerende røgsuger og blæser og automatisk tænding.

Den nye kedelserie forventes klar til levering efter 1. Oktober i år.

boa