Abonnementsartikel

Det rigtige stykke værktøj er altid en god ting at have, men nogle gange er det altså også rart med rigtige materiale. Hvis man går rundt med lyster om at bygge et hurtigt arbejdsbord, så er der hjælp at hente.

Et nyt gør-det-selv univers fra beslagsproducenten Simpson Strong-Tie gør det nemt at komme igang med projekter til hus og have.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På hjemmesiden Simplybuildit.dk er kan man finde inspiration og trin- for-trin guides til at bygge alt lige fra værkstedsborde, reolsystemer til garagen, planteborde, hundehuse, kaninbure, halvtage og meget mere.

Gør-det-selv kit

Omdrejningspunktet for konceptet er det såkaldte "WBSK ? arbejdsbord eller reol byg-selv-kit". Kittet indeholder otte hjørnebeslag, som er udviklet til at gøre det nemt for alle at bygge stærke konstruktioner.

Hjørnebeslagene passer til almindelige 73x38 mm lægter, og beslagenes udformning, som smyger sig rundt om træet, skaber en stærk konstruktion. Desuden indeholder kittet alle de skruer, som er nødvendige for at kunne lave er bord med to niveauer - samt manualer. Der kan desuden findes en lang række ekstra manualer til øvrige projekter på hjememsiden simplybuildit.dk.