Abonnementsartikel

Man kommer ikke udenom, at økonomi er et omfattende og nødvendigt område at interessere sig for. Især hvis man er professionel hesteejer.

Spørgsmål som: Hvad betyder overskud før renter, hvad er SKAT's måde at opfatte en hest på, bør jeg føre regnskab på mine heste og hvilke krav stiller det? Og hvordan griber jeg momsen an?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle disse spørgsmål kan hesteejere over hele Sjælland få svar på, når rådgivningsvirksomheden Agrovi vender tingene på hovedet på i alt fire temaaftener fordelt på hhv. Tuse Næs, Midt- og Nordsjælland samt Falster.

Fri spørgeret

Her vil økonomikonsulent Arne Lauridsen og produktkonsulent Tina Bjerregaard fortælle, hvordan man kan gribe økonomien an i et hestehold. Om man allerede er etableret som enten stutteri, berider/træner, pensionsstald med videre eller man blot går i overvejelserne, er der inspiration, tips og gode råd at hente.

Emnerne her i artiklen er blot nogle af de ting, der tages op. Mødedeltagerne har også selv indflydelse på emner, det er bare at spørge løs under mødet.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding, hvilket kan ske på adressen www.agrovi.dk