Abonnementsartikel

Husqvarnas nye batteridrevne stanghækkeklipper med det mundrette navn 536LiHE3 er særligt udviklet til professionelle - eller haveentusiaster med pengepungen på plads. Stanghækkeklipperen er kraftfuld, og ifølge producenten matcher den en benzindreven maskine, faktisk er klippehastigheden med sine 4.000 snit i minuttet markedsledende, lyder det i en pressemeddelelse fra Husqvarna.

Ideel til støjfølsomme områder

Batteridriften skåner brugeren, fordi han eller hun undgår at blive udsat for motorstøj, emissioner og høje vibrationer. Den støjsvage drift gør samtidig stanghækkeklipperen ideel til brug i støjfølsomme miljøer som boligområdder, hospitaler og hoteller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rækkevidden på 3,5 m gør det nemmere at klippe hække i forskellige højder og bredder. Under arbejdet kan det 55 cm lange skær justeres i otte forskellige vinkler, så man altid har maksimal præcision.

536LiHE3 er kompatibel med alle Husqvarnas batterier, ligesom den kan benyttes med Husqvarnas rygbatteri eller det ekstra store, kraftfulde batteri BLi-300

Tivoli begejstret

Tivoli i København er netop begyndt at bruge den nye 536LiHE3. Allerede nu mærker chefgartner Tom Knudsen potentialet i stanghækkeklipperen:

- Husqvarnas stanghækkeklipper er nem at betjene og føles lettere end benzin-versionen. Og den er så støjsvag, at vi kan bruge den, mens vi har gæster i parken. Og så er det især smart, at du kan vinkle hovedet, i forhold til hvad du skal klippe. På den måde kan du bruge den til både dybe og skrå flader uden at ende i uheldige arbejdsstillinger. Det skåner vores personale, at de undgår at stå med strakt arm og foroverbøjet med al vægten foran sig, siger Tom Knudsen om de første oplevelser med den nye batteridrevne stanghækkeklipper.