Abonnementsartikel

Det er evnen til at klippe græs og rydde buske i for eksempel regnvandsbassiner, der har fået firmaet Your Garden til at investere i en kraftfuld

McConnel RoboCut fra Vemas i Vejle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- McConnel RoboCut er en effektiv og specialiseret maskine, som vi bruger til at klippe græs, rydde buske og andet beplantning i svært fremkommelige terræner. Maskinen gør arbejdet hurtigere, smartere og mere effektivt end almindelige buskryddere, og den er en gevinst for både for både os og vores kunder, forklarer direktør Jakob Skov Jensen om investeringen, som han har store forventninger til.

Sikker vinder

- McConnel RoboCut er udstyret med antiskridnings¬teknologi, gummibælter, pigge med lavt tyngdepunkt og indbygget negativ bremsesystem. Det gør maskinen til en sikker vinder, når det grove arbejde skal udføres sikkert og pålideligt. Og netop gode arbejdsforhold for medarbejderne har høj prioritet i Your Garden, forklarer Jakob Skov Jensen.

Your Garden har købt firmaets nye McConnel RoboCut hos Stemas i Vejle, og her oplever man stor interesse for den robuste bjergged.

- McConnel RoboCut er designet og bygget til krævende arbejdsopgaver i de hårdeste og mest ufremkommelige terræner. Den kompromisløse rabatklipper arbejder op til 25 gange hurtigere end med håndkraft, og den altædende bjergged kan uden besvær klippe skråninger på op til 55 grader og andre svært tilgængelige og sumpede arealer, siger salgschef i Vemas A/S David Jepsen.

Billigere eg mere effektiv

- Med investeringen i McConnel RoboCut kan du rydde buske og klippe græs på skråninger, i sumpede områder og andre besværlige områder hurtigere, bedre og billigere end med almindelige buskryddere. Det skyldes blandt andet, at maskinen er effektiv med sine larvefødder, kraftfulde 40 hk Isuzu dieselmotor, og at den kan styres af blot en enkelt mand med en brugervenlig fjernbetjening, siger David Jepsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge David Jepsen har maskinen en anden stor forderl, den giver også større sikkerhed for medarbejderne.