Abonnementsartikel

Nu er der en renere og mere miljøvenlig mulighed, når der skal bruges motorkraft til arbejde i det fri. Makitas nye DUX60 akku-motorenhed kører på 2 stk 18 V Li-ion batterier og matcher med en effekt på ca. YYY Watt en benzinmotor i 30 ccm klassen.

Den nye motorenhed er delbar og kan "spændes for" en buskrydder, kanttrimmer, hækkeklipper, kultivator, rundsav og flere andre redskaber fra producenten.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bedre arbejdsmiljø

Makita DUX60 har en højtydende BL-motor, som er kulfri og dermed har en lavere driftstemperatur. Det sikrer en længere levetid, og med eXtreme Protection Technology - XPT - er maskinen ekstra beskyttet mod vand og støv. Der kan vælges tre hastigheder mellem 5.700 og 9.700 rpm, og motoren kan indstilles til et konstant træk uanset arbejdsbelastningen.

Minimal vedligehold

Ud over at forbedre arbejdsmiljøet ved at reducere lugt og støj, beskytter maskinen sin bruger med et skulderskjold - motoren har blød opstart - og så kan redskaberne skiftes uden brug af værktøj.

Samtidig er der minimalt vedligehold: Ingen tændrør, filtre, slanger el.lign., der skal skiftes. Kun almindelig renholdelse.