Abonnementsartikel

Hos TMT-Centret A/S glæder man sig i disse dage over den nye traktor fra TYM. Der er nemlig tale om firmaets første smalsporede traktor i 35-40 hk-segmentet. Og nyskabelsen T393 fra TYM, der kommer med en Tier 4 Yanmar dieselmotor, er spækket med features som lav venderadius, uendelig/3 gruppe HST-transmission, digitalt instrumentpanel, one-touch PTO til/fra-switch og rummelig fabriksmonteret kabine med aircondition.

- T393 er en fantastisk tilføjelse til TYM-produktlinjen, der tilbyder premium-funktioner i en kompakt og omkostningseffektiv pakke. Til ethvert arbejde du udfører, hjælper en arbejdshest altid, siger produktansvarlig Allan Helms, TMT-Centret A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Højeste løftefunktioner

Ifølge en pressemeddelelse fra TMT-Centret, så sørger en 39 HK Yanmar-motor, en HST-transmission med tre trin og de højeste løftefunktioner i sin klasse på 1200 kg for, at T393 både kan klare små og store job med lethed.

Alle HST-modellerne er udstyret med en ny "Auto Throttle" -funktion, der forbinder HST-pedalerne med motorens gasregulering for at synkronisere traktorens hastighed og motoromdrejningstal. Dette forenkler traktorens drift og hjælper med at reducere brændstofforbruget. Noget der tidligere kun har været muligt på større modeller.

TYM T393 kommer fabriksmonteret kabine med aircondition, så føreren arbejder i et komfortabelt miljø året rundt. Hertil kommer, at kabinen har en højkapacitetsvarmer samt for- og baglygter. Kabinen har brede åbningsdøre, som giver nem adgang til og fra traktoren, og i modsætning til større modeller er der ikke nogen B-stolpe på traktoren til at forhindre udsynet.

Stor alsidighed

- Den nye T393 traktor giver den allerstørste alsidighed til vores TYM-tilbud i Skandinavien. Den er det ideelle valg, der har brug for den størst mulige produktivitet, alsidighed og effektivitet i en kompakt pakke., siger Allan Helms.

T393 fuldender TYM-kompakttraktorerne, der forbinder TS25, T293 og T353 og supplerer yderligere de midterste og tunge TYM-traktorer. Den er tilgængelig med ekstraudstyr som for eksempel en frontlæsser, gravearm, frontvægt kit og frontlift/PTO.