Abonnementsartikel

Alle producenter af værktøj er i fuld gang med at omstille fra ledning til batteri. Dette gælder også Milwaukee, som nu lancerer deres nye kompakte M18-varmluftspistol.

- Varmluftspistoler bruges hyppigt af mange forskellige brugergrupper, men de nuværende løsninger er med ledning og er store og besværlige at arbejde med. De er ikke optimeret til de steder, hvor brugerne skal arbejde, og det går meget ud over produktiviteten, siger Tobias Jönsson, Trade Product Manager for Milwaukee Tool.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ifølge producenten kan man, når værktøjet er udstyret med et 5,0 Ah-batteri, udføre mere end 40 varmekrympninger af forbindelser på én opladning - nok til en hel arbejdsdag for de fleste brugere. Batteriet fungerer også som fod, så brugeren let kan stille værktøjet fra sig eller bruge hængekrogen på værktøjet og lade det hænge, når det ikke er i brug. Desuden giver den afskærmede dyse ekstra beskyttelse af arbejdsfladerne.

Den nye varmluftspisol er fuldt kompatibelt med alle produkterne i M18?-serien, hvor der nu er mere end 120 elværktøjsløsninger.