Abonnementsartikel

Camp Adventure udvider nu med et nyt 45 m højt spektakulært udsigtstårn i år. Tårnet bliver det første af sin slags i Skandinavien og bliver det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Der forventes omkring 100.000 besøgende på tårnet årligt, som er finansieret af bl.a. Vækstfonden og egne midler.

Stor opmærksomhed

Camp Adventure har d. 9. februar skrevet kontrakt med det sydsjællandske entreprenørfirma LEVI om at opføre et 45 m højt udsigtstårn. Tårnet, der er tegnet af Tegnestuen EFFEKT, forventes at kunne indvies i oktober eller november 2018 og har allerede fået stor mediebevågenhed i nationale og internationale medier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med dets spektakulære form og de mange besøgende, der forventes at komme, kan det blive et ikon for hele Sydsjælland og styrke dansk turisme som et nyt turismeprodukt af høj kvalitet. Erhvervsminister Brian Mikkelsen udtaler i den forbindelse:

- Udsigtstårnet har potentiale til at blive et ikon på Sydsjælland. Det er et ambitiøst projekt, som forhåbentlig kan være med til at skabe vækst i turismen i hele regionen. Vi ved, at turister går efter kvalitetsoplevelser og gerne vil have noget ekstraordinært, og jeg synes, at projektet ser spændende ud, og jeg håber, det kan bidrage til at gøre Sjælland til en mere attraktiv turistdestination.

Spændende projekt

Udvidelsen er finansieret via Camp Adventures ejergruppes egne midler og lån fra Vækstfonden og Nordea. Om Vækstfondens engagement i projektet siger erhvervskundechef Jonas Kristiansen:

- Det nye tårn, som Camp Adventure står bag, er et spændende projekt, som både har stort potentiale som attraktion og kan blive en rigtig god forretning. I Vækstfonden er vi glade for at være den brik, der har fået den samlede finansiering til byggeriet på plads.

Det kommende tårn er det første af sin slags i Skandinavien, og med en så stor investering tager Camp Adventure et kæmpe skridt videre fra hidtil at være Danmarks største klatrepark med 10 trætopbaner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Camp Adventure er placeret i Gisselfeld Klosters skove i Sydsjælland ca. 1 times kørsel fra København og havde i 2017 16.000 besøgende.

Projektet er finansieret ved 43 procent lån fra Vækstfonden og 23 procent lån fra Nordea, samt 34 procent fra Camp Adventures ejere.