Abonnementsartikel

Supergod lyd, app-styring og fremragende batterilevetid. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra værktøjsproducenten Dewalt, der nu satser på en radio, som kan tåle at blive brugt på byggepladsen hver dag. Den nye radio har fået navnet TSTAK Connected Radio & Lader, og den er både IP-klassificeret og vejrsikret.

Radioen kan bruges til musikstreaming, DAB+ og FM-radio. Det betyder, at man via en app på mobilen nemt kan skifte kanal, lytte til podcasts eller skifte mellem sin playliste på Spotify og favoritprogrammet i radioen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lang batteri-levetid

Den nye TSTAK Connected Radio & Lader er desuden kompatibel med Dewalts værktøjsbatteri 54V XR, hvilket giver ekstra lang spilletid. Radioen kan også kobles til lys-nettet eller bruges sammen med Dewalts andre batterier på 10.8V og 18V. En ekstra bonus, når radioen kører på el, er, at den så også fungerer som oplader for alle Dewalts batterier og for mobile enheder med USB-port.

Som radio er den udviklet til barske arbejdsmiljøer. Lydoplevelsen er ifølge Dewalt garanteret maksimal med krystalklar lyd takket være hele seks højttalere (heraf to subwoofere). Det gør radioen velegnet til støjende miljøer.

Som navnet antyder, er TSTAK Connected Radio og Lader tilpasset til Dewalts stabelbare opbevaringssystem TSTAK og kan stables på andre enheder af værktøjs- og opbevaringskasser. Det gør det nemt at have alt udstyr samlet og enkelt at flytte det med sig. Da Dewalts radio er designet til byggebranchen, tåler den også hård håndtering. Den er ekstra slagfast og IP54-klassificeret mod støv og væske. Radioen har desuden et vejrbestandigt rum, hvor man eksempelvis kan opbevare batteri, adapter og mobiltelefon.