Abonnementsartikel

I bestræbelserne på at vække den største opmærksomhed på feriemessen "Ferie for alle 2018" udstiller Kabe deres opsigtsvækkende store campingvogn Kabe Tower. Der er tale om en helt spektakulær campingvogn i to etager, som producenten har bygget i forbindelse med deres 60 års jubilæum.

Når "Ferie For Alle" i Herning åbner den 23. februar, vil denne vogn være at se i hal E, på stand E4040, og alle gæster får adgang til campingvognen, hvor 1. salen vil give et helt specielt view ud over hele Hal E.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den luksuriøst udstyrede campingvogn i to etager med 26 kvadratmeter beboelse og egen tagterrasse har alt tænkeligt udstyr og ikke mindst flere siddegrupper.

Ombygget Imperial

Kabe manifesterer sine 60 succesrige år med "Imperial Tower 880", en specialbygget version af den premium udstyrede Kabe Imperial 880. Foruden alle de førsteklasses detaljer, som normalt indgår i modellen, er den store dobbeltdækker også udstyret med Kabes store frontkøkken.

Campingvognes underetage består af et rummeligt elegante køkken foran i vognen, soveværelse med to store komfortable enkeltsenge, et stort badeværelse med separat brusekabine samt siddegruppe.

En spindeltrappe fører op til overetagens dagligstue med lænestole og fladskærms- TV. Fra førstesalen er der direkte udgang til en unik tagterrasse.

Ikke i serieproduktion

Steen Reinholdt Rasmussen, fra den danske Kabe-importør Intercamp A/S, tror dog ikke, at Tower bliver sat i serieproduktion, men konstaterer at det alligevel er tredje gang Kabe bygger en dobbeltdækker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kabe lavede verdens første dobbeltdækker allerede tilbage i 1970'erne. Senere kom så Royal Tower i forbindelse med Kabe's 50-års jubilæum. Det er en campingvogn, som stadig er i brug, og som fortsat vækker stor opmærksomhed rundt om i verden, blandt andet på de sociale medier. Den nye Imperial Tower er endnu mere forfinet og udviklet, og absolut et besøg værd. Vi er meget nysgerrige efter at høre, hvad Kabe-ejerne mener, siger Steen Reinholdt Rasmussen.