Abonnementsartikel

Ifølge Husqvarna står X'et i deres nye X-line-serie for eksklusiv. Producenten meddeler at den nye Automover nemlig har noget ekstra. Først i serien af robotplæneklippere i den nye serie er Automower 315X, der er spækket med ny teknologi.

Automower 315X kommer med GPS-baseret navigation, der sikrer, at den klipper græsset ensartet - også ved komplekse haver. Via GPS'en opbygger robotplæneklipperen et kort over din have, så den ved, hvor den allerede har klippet. Opbygningen af klippe-kortet betyder også, at 315X tilpasser sig udfordringer som skråninger, hvor den automatisk vil øge trækkræften for at slide mindre på maskinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fjernstyring via mobilen

Med mobilen i hånden kan du med den gratis app, Automower Connect, styre 315X - uanset hvor man befinder sig. Det vil sige, at man kan sende start-, stop- og parkerkommandoer, justere tidsintervaller for klipning og modtage alarmer, hvis der er opstår problemer.

Og selv om man ikke er til stede, behøver man ikek frygte mindre uheld. En kofanger af gummi på fronten sørger for beskyttelse mod stød og ridser.

Tyverisikring

Selvom 315X er eksklusiv, bør tyveknægte holde sig væk. Robotplæneklipperen er nemlig udstyret med en tyverisikring, der hyler, hvis den forlader dens område. Skulle det alligevel lykkes at fjerne robotplæneklipperen, kan man via Automower Connect spore robotplæneklipperens placering.

Og den er nem at genkende. Med orange hjulkapsler og LED-forlygter skiller Automower X-line sig ud fra andre robotplæneklippere, og de energieffektive forlygter sørger for lys i mørket, så du roligt kan lade maskinen komme på aftenarbejde.

Opdelign af Automover

Men den nye modellinje er ikke den eneste nyhed fra Husqvarna på robot-fronten. 23 år efter deres første robotplæneklipper udvider og segmenterer firmaet nu deres populære Automower til tre serier. Det betyder, at man fremover kan få Automower i tre serier afhængigt af ens behov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Da vi lancerede verdens første robotplæneklipper i 1995 var den for de få. I dag ser vi robotplæneklippere i de små villahaver, de store komplekse haver og på enorme offentlige arealer. Plænernes forskellighed stiller nye krav til robotplæneklippernes kompetencer. Derfor segmenterer vi nu Automower i 3 grupper ? basis, kompleks og professionel, siger Administrerende direktør for Husqvarna Danmark, Jakob B. Hansen.

De tre serier vil fremover bestå af basis-serien, der er brugeren med en lille til mellemstor jævn og ukompliceret have.

X-line er til den kompleks plæne og stiller høje krav til de nyeste funktioner og et cool design og endelig er Pro-serien til den professionelle bruger.