Abonnementsartikel

Fredag eftermiddag er der lagt op til aktiv workshop, hvor publikum selv skal på gulvet instrueret af fysioterapeut og master i idræt og velfærd, Lene Theill fra Fit4you. Lene har siden 2013 arbejdet med personlig fysisk træning og behandling af ryttere på alle niveauer og indenfor alle discipliner, herunder bl.a. Anne Troensegaard, Selina Solberg Vittinghus, Camilla Ernst og Bo Høstrup.

På workshoppen vil Lene krydre teori med forskellige elementer af ryttertræning, så du kan mærke det på egen krop.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Unik chance

Lørdag eftermiddag får du en unik chance for at opleve den populære Will Rogers fra Will Rogers Performance Horses dele ud af sine guldkorn. Wills træningsfilosofi adskiller sig fra almindelig træning ved at være en kombination af den mentale og fysiske forberedelse af hesten med dels miljøtræning og gradvis opbygning af dressurens øvelser, og gør samtidig op med den almindelige forestilling om, at dressurheste ikke kan håndtere pres og uvante eller potentielt truende situationer. Foredraget afholdes på engelsk.

Trænet af verdens ypperste

Søndag eftermiddag afrundes årets foredragsrække med et indblik i dressurlandstræner Nathalie zu Sayn-Wittgensteins træningsfiosofi. Ikke alle heste er født til Grand Prix, men Nathalie har selv formået at få det optimale ud af det materiale, hun har haft til rådighed, og være med på topplan i mange år på forskellige heste, som måske gangartsmæssigt ikke har levet helt op til verdenselitens.

Hun er blevet trænet af nogle af verdens ypperste dressurtrænere, og siden 2017 har hun været landstræner for det danske dressurlandshold.

Der er gratis adgang til alle foredrag som foregår i Auditoriet på 1. sal ved Hovedindgang Vest.

Det anbefales at komme i god tid, da der er begrænsede pladser.