Abonnementsartikel

Fra Avant, der står bag nogle af de mest populære minilæssere herhjemme, kommer nu en række nyheder, der bliver præsenteret under den store hestemesse "Hest & Rytter", der løber af stablen i disse dage i Herning. Avant præsenterer blandt andet et multifunktions borehoved, der kan drive et væld af forskellige redskaber.

Det nye multifunktions-borehoved erstatter Avants tidligere borehoved A21100. Borehovedet kan drive jordbor og jordanker-adapter, men det nye design muliggør også montering af en serie helt nye redskaber: cementblander, kegleflækker, sorteringstromle, kabel-/slangeopruller, tallerkenkost og fræser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover findes en 90 graders vinkeladapter til montering mellem borehoved og læsser, som drejer borehovedet 90 grader til venstre. Dette betyder eksempelvis, at tallerkenkosten fejer på venstre side af læsseren, og at kabel-/slangeoprulleren trækker kablet/slangen ind parallelt med kørselsretningen.

Avant har også designet et specielt stativ, hvor alle redskaberne kan opbevares sammen - smart og pladsbesparende!

Skulle man være interesseret i at se nærmere på nyhederne kan man nå det frem til søndaf den 11. marts, hvor Avant Danmark har stand i Hal L i det store messecenter MCH