Abonnementsartikel

Dewalt udvider nu sit XR-sortiment af havemaskiner med en ekstra kraftig, batteridrevet plæneklipper. Takket være to 18V-batterier på totalt 36V har den nye DCM564 ekstra meget kraft. Med fuldt opladede batterier kan man klippe græsarealer på op til 800 kvadratmeter. Da batterierne er kompatible med hele Dewalts 18V XR-platform, kan man bruge det samme batteri til havemaskiner og el-værktøj.

Ved at vælge en batteridrevet plæneklipper i stedet for en, der kører på benzin, slipper man for tankning, benzindampe og et højt støjniveau. Men fremfor alt bliver omkostningerne betydeligt lavere i længden, eftersom man ikke behøver bruge penge på brændstof eller regelmæssig service, som benzindrevne modeller ofte kræver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kulløs Dewalt-motor

Den nye DCM564 har en klippebredde på 48 centimeter, og er græsset blevet lidt for langt, er det heller ikke noget problem. Maskinen er nemlig udstyret med en kulløs Dewalt-motor. Den kan klippe græs, der er op til 15 cm, med et jævnt resultat uden nedtrykte tuer. Klippehøjden er nem at justere fra 25-86 mm, og græsset bliver samlet op i en 55 liters opsamler, som kan fjernes, hvis man foretrækker at få græsset selvgødet med bio-klip-funktionen.

Ifølge producenten er plæneklipperen nem at manøvrere, og den har desuden et sammenklappeligt håndtag, der gør den ekstra kompakt og let at klappe sammen og transportere eller opbevare opretstående.