Abonnementsartikel

Husqvarna har lanceret en græsklipper til boligejere og professionelle. Der er tale om den nye RC 320Ts AWD rider, der som noget nyt kommer med integreret opsamling.

Græsafklippet bliver automatisk komprimeret og placeret i opsamleren. Det øger driftstiden mellem tømningerne, så man får lavet mere. Det skriver Husqvarna i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis du er på jagt efter en Rider, der kan klare alt slags føre, er Rider 320Ts AWD en perfekt løsning. Med sit effektive firehjulstræk sørger den nye Rider for stabil trækkraft uanset underlaget. Rideren justerer automatisk trækkraften til forholdene, så den fortsætter klipningen ubesværet - også i vådt, glat eller skrånende terræn, skriver Husqvarna.

Klipper jævnt, også på ujævn grund

Det frontmonterede klippeaggregat giver fremragende overblik over arbejdsområdet, så du med lethed kan klippe kanter og nå ind i hjørner og under buske. Aggregatet har svingbare støttehjul, så det kan følge underlagets konturer uden at komme til at skalpere plænen. Klippehøjden kan du justere, imens man sidder på sædet.

Rider 320Ts AWD er udstyret med et komfortabelt sæde med høj ryg. Tilføj den ergonomiske konstruktion og det praktisk placerede instrumentbræt, og du kan uden ubehag koncentrere dig om at få arbejdet gjort.

Der findes desuden en bred pallet af ekstraudstyr, der kan tilkøbes til maskinen. Heriblandt spreder, dozerblad, sneslynge og vertikalskærer.