Abonnementsartikel

Drømmer du om at sætte gang i plantesæsonen, tidligere end det danske vejr tillader? Så kan et minidrivhus være en god løsning. Et minidrivhus fungerer fuldstændig som et stort drivhus. Den eneste forskel er pladsen.

Minidrivhuset er optimalt til små haver, gårdhaver eller terrasser, eller det kan bruges som forspiringskasse i det tidlige forår. Planter har brug for de rette vækstforhold for at gro; vand, lys og varme. Og det er ikke altid de forhold, vi har i Danmark, hvor forårsvejret oftest først rammer i april. Derfor er et minidrivhus en god måde at komme på forkant med plantesæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Få den helt rigtige model

Minidrivhuse kan købes mange steder, blandt andet hos moreland.dk, hvor der findes forskellige størrelser og modeller. Dette år byder blandt andet på en en ny model, som er højere end de traditionelle minidrivhuse og derved giver flere muligheder for at udfolde sig i planteverdenen. Minidrivhusene fås med én, to eller fire åbninger alt efter behov.

Minidrivhus som højbed

Uanset om det er krydderurter, salat eller tomater, der skal fylde i minidrivhuset, er det muligt at sætte minidrivhuset på en europalle, så det fungerer som et højbed. Det kan give et større udbytte, da planterne får de optimale muligheder for at gro med bedre temperatur-, jord- og lysforhold.

Minidrivhusene hos moreland.dk er produceret i polycarbonat, som gør minidrivhuset mere robust end et drivhus i glas. Derudover virker polycarbonat som termoruder, der samtidig forhindrer direkte indstråling. boa