Abonnementsartikel

Havefirmaet Gardena lancerer nue et nyt plantesystem, som ifølge Gardena gør altan- og terrasseejere i stand til at skabe havestemning på få kvadratmeter.

Der er take om Gardenas nye plante-system, NatureUpm der er et sæt planteholdere, som man kan fylde med alle de blomster og krydderurter, man drømmer om. Man planter pelargonier, timian, tomatplanter, eller hvad man nu ønsker, direkte i planteholderne. Bagefter kan planterne placeres på gulvet, ophængt på væggen eller i hjørnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indbygget nedløbssystem

NatureUp er fremstillet af vejrbestandigt plastik og har et indbygget nedløbssystem, så overskydende vand ledes ud af planteholderne. På den måde undgår man, at planterne går i råd på grund af overvanding. Det overskydende vand opsamles i en bundplade, så mur og gulv forbliver rent.

Planterne kan naturligvis vandes med vandkande, eller man kan tilkoble Gardenas Micro Dryp-system. Vandingssystemet sørger takket være drypslangen for nøjagtig og korrekt mængde vanding i hver enkelt planteholder.

Er der ikke en vandhane i nærheden, fås Micro Dryp-systemet også med en lavspændingspumpe, der leverer vand til planteholderne. En særlig feature ved vandingssystemet er, at man kan tidsinstallere vandingen, så man sikrer, at planterne også får vand, når man er bortrejst. Vandingssystemet skal dog købes separat.